Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Käy tutustumassa tapahtuman osallistumisehtoihin ja ilmoittaudu mukaan Suomen suurimpaan käytettyjen veneiden myyntitapahtumaan!

 

Näyttelyvieraat

Näyttelyvieraat

Veneet Esillä-tapahtuma järjestetään 2021 ensimmäistä kertaa upeassa Katajanokan vierassatamassa. Esillä tulee olemaan lähes sata erilaista venettä, sekä veneilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä maaosastoja.

 

Tunnelmia vuosien varrelta

Tunnelmia vuosien varrelta

Veneet Esillä on järjestetty vuodesta 2010 Naantalin vierasvenesatamasta ja siitä on kasvanut Suomen suurin käytettyjen veneiden myyntitapahtuma. Vuodesta 2019 on tapahtuma järjestetty Turussa Ruissalon Tapahtumatelakalla. 3.-5.9.2021 tapahtuma laajenee Helsinkiin, Katajanokan vierasvenesatamaan. Käy katsomassa tunnelmia aikaisemmilta vuosilta.

Veneet Esillä-tapahtuma, Katajanokan vierasvenesatamassa on peruttu vuodelta 2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 12.8.2021 tehnyt päätöksen, jonka myötä kokoontumisrajoitukset kiristyvät ja asiakastilojen käyttöä rajoitetaan Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kuntien alueilla 20.8.2021 alkaen. Päätös on voimassa 12.9.2021 saakka.

Tämä koskee myös Veneet Esillä-tapahtumaa 3.-5.9.2021 Helsingin Katajanokan vierasvenesatamassa. Joudumme perumaan tapahtuman ja ensimmäinen Veneet Esillä tapahtuma Helsingissä siirretään järjestettäväksi elo- / syyskuussa 2022.

Pahoittelemme tapahtuman peruuntumista jo ilmoittautuneille näytteilleasettajille ja yleisölle.

Naantalissa 16.8.2021

Tuomas Levanto

Active Expo Oy

Veneet esillä -tapahtuma on yleisölle maksuton!

Covid-19 info

Uusi koronavirus (Covid-19) tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa. Lähikontaktissa korona voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut toiseen ihmiseen.

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Arkielämässä tartuntoja voi ehkäistä huolehtimalla käsihygieniasta ja välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin. Lisätietoa TÄSTÄ

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Teemme kaikkemme koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja myös sinä voit auttaa. Voit halutessasi jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Mikäli on syytä epäillä, että tapahtumavieraat ovat altistuneen koronavirukselle tapahtuman aikana, olemme yhteydessä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin.

Yhteystietojen jättäminen on vapaaehtoista. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tarpeen vaatiessa koronavirusaltistuksesta tiedottamiseen.

Jätä yhteystietosi TÄSTÄ

Uutisvirta

Yhteistyössä

 

Tilaa uutiskirjemme