Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Käy tutustumassa tapahtuman osallistumisehtoihin ja ilmoittaudu mukaan Suomen suurimpaan käytettyjen veneiden myyntitapahtumaan!

 

Näyttelyvieraat

Näyttelyvieraat

Veneet Esillä-tapahtuma järjestetään 2021 ensimmäistä kertaa upeassa Katajanokan vierassatamassa. Esillä tulee olemaan lähes sata erilaista venettä, sekä veneilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä maaosastoja.

 

Tunnelmia vuosien varrelta

Tunnelmia vuosien varrelta

Veneet Esillä on järjestetty vuodesta 2010 Naantalin vierasvenesatamasta ja siitä on kasvanut Suomen suurin käytettyjen veneiden myyntitapahtuma. Vuodesta 2019 on tapahtuma järjestetty Turussa Ruissalon Tapahtumatelakalla. 3.-5.9.2021 tapahtuma laajenee Helsinkiin, Katajanokan vierasvenesatamaan. Käy katsomassa tunnelmia aikaisemmilta vuosilta.

Veneet Esillä – Katajanokan vierasvenesatamassa 9.-11.9.2022

Veneet Esillä 2022- tapahtuman ajatuksena on koota huomattava määrä käytettyjä veneitä samaan paikkaan samaan aikaan, jolloin ostajalla on hyvä tilaisuus tutustua ja vertailla tarjontaa. Myyjän osalta tapahtuman joustava luonne ja otollinen myyntihetki luovat houkuttelevan ympäristön esitellä omaa venettään. Myyjällä ei ole velvollisuutta olla paikalla, vaan veneeseen voi halutessaan jättää tiedot esittelyajoista.

Veneet Esillä on suunnattu yrityksille ja yksityishenkilöille. Yritykset voivat tuoda vaihtoveneiden lisäksi esittelyveneitään esille. Tapahtuman taustalta löytyvät Naantalin Venemessujen järjestäjät.

Veneet esillä -tapahtuma on yleisölle maksuton!

Yhteistyössä

 

Tilaa uutiskirjemme